Der bliver gang i den på Kirketoftens Ældrecenter.


I anledning af Kulturnat 2015 i Løjt skal der festes for beboerne på Kirketoftens Ældrecenter. Der sker noget hele dagen.

Alle er velkommen. Mød op, og nyd nogen af de mange tilbud.

Allerede kl. 10:00 ruller Havnegrilles pølsevogn ind på parkeringspladsen.
Denne dag står menuen for centerets beboere på pølser og hotdogs.
Men naturligvis er Pølsevognen åben for alle andre også. Den Rullende havnegrill lever af at sælge pølser.
vw klub
Kl 10:30 fyldes parkeringspladsen med
Veteranbiler fra VW-klub syd og Dansk Veteranbil Klub Aabenraa. Beboerne skal have en køretur, men derefter er det muligt, at de glade veteranbilejere vil byde Kulturnattens gæster ud på en køretur i en af de herlige gamle biler?

Glæd jer. De 2 foreninger har lovet, at der vil blive rigtig mange biler at se på. Og måske er du heldig og får en køretur?

Vil du læse mere om VW klub syd Så klik her
Vil du læse mere om Dansk Veteranbil Klub Så klik her


Kl 13:30 tager Elvis – alias Flemming Gammelholm over. Han vil underholde i 2 timer i opholdsstuen. Der er fri entre så længe der er plads.
”Elvis Gammelholm” fortæller, at det at synge Elvis-numre startede som et sjovt indslag, men at det efterhånden har udviklet sig til et større show. Der vil være mange Elvis-numre vi alle kender. Men der bliver også plads til andre ørehængere, i de 2 timer han spiller.

Omkring kl. 18:30 lakker arrangementet på Kirketoftens Ældrecenter mod sin afslutning. Det sker med Fællessang i Opholdsstuen.
havnegrill
dvk
veterand aaa
gammelholm
"Elvis Gammelholm"