Så er den 13. november - Nu er den nye butik klar

Medarbejderne siger, "Det har været hårdt, men det har været spændende at være med til". Og de synes selv, at det er en fin ny butik kunderne møder.
Hvis man ser på antal kunder i butikken i løbet af dagen, så synes kunderne heller ikke, at butikken er "så ringe"
Dagen byder på rigtig gode tilbud. Og der er gang i den ved alle 3 kasser.

Følg udviklingen her på siden

SuperBrugsen bygger om.

De er allerede i gang. Det kan vi alle se, men mandag den 5. oktober bliver det mere synligt.
Ove fortæller, at på det tidspunkt lukker man kiosken ned og flytter den ned bag den nuværende kasselinje. Og vi skal alle sammen gå ind i butikken via den gamle kasselinje.
Der er lavet tegninger. De er blevet ændret. Planerne er blevet drøftet. Der er lagt budgetter og indhentet tilbud, og nu starter projektet altså. Ove fortæller, at han vil gennemføre projekt "ny Butiksindretning" i 3 etaper. De 2 sidste etaper skal vente lidt. Der skal være økonomi til det hele.
Undervejs vil der naturligvis opstå situationer, hvor man måske ikke lige kan finde den vare, man søger. Men Ove lover, at alle medarbejdere vil gøre alt hvad de kan, så generne bliver så få og små som muligt for kunderne.
Planerne siger, at vi torsdag den 12. november er klar i vores nye butik siger Ove, men der skal ikke meget til, så kommer der forskydninger.
Vi vender tilbage vedr. projekters afslutning, men Ove lover, at når alt er klar, så indvier man den nye bytik med en række gode tilbud.
Det bliver så godt, når vi er færdige med 1 etape siger Ove.
Foto: lojtland.dk

Vi kan desværre ikke gengive de tegninger der er lavet over SuperBrugsens nye butik (lojtland.dk har tekniske problemer med de store tegninger). Men vi har lavet et meget overordnet rids over planen, og det ser således ud:
Og tingene kan ændre sig. Virkeligheden og hverdagen overhaler somme tider alle planmerne.
Vi glæder os til at se det færdige resultat.
Den gamle redaktør.