Løjt Børnehus ” Kulturnatten 2015”

3
Løjt Børnehus er igen medspiller i Kulturnatten i Løjt der foregår den 5 september. Løjt Børnehus ser det som en naturlig del, at vi som institution og som en del af kulturnetværket i Løjt Kirkeby deltager aktivt, når der sker større events i Løjt.
Vi har som integreret 0- 6 års institution en stor berøringsflade med borgerne i Løjt og er en aktiv samarbejdspartner med såvel skole, øvrige dagtilbud, fritidsorganisationer og frivillige aktive.

Løjt Børnehus har i forbindelse med kulturnatten, valgt at afholde et mindre dyrskue, hvor børnehusets børn har mulighed for at tage deres kæledyr med. Derudover sker der selvfølgelig mange andre aktiviteter såsom træklatring, svævebane, forskellige bålaktiviteter, cykelringridning, leg i halmballer og forskellige boder.

Udover at både børn, forældre og personale deltager i kulturnatten, holder vi også ”Åbent hus” for alle borgere i Løjt, men også forældre og børn som kunne være interesseret i at se hvad der sker i vores børnehus.

Vi håber at rigtig mange kommer og besøger os, og måske tager del i vores aktiviteter eller bare gerne vil ”snuse” rundt i vores dejlige institution.

Vi glæder os til at se alle, vil du allerede nu vide mere om os, er du velkommen til at klikke ind på vores hjemmeside klik her eller besøge os.
Med venlig hilsen
Løjt Børnehus.

Lars Marling
Leder.