Historien om Kulturnatplakaten 2015

Tillykke til Sofie Terp og Maria Lassen fra Løjt Kirkeby skole. De to piger har tegnet den flotte plakat til kulturnatten 2015.
De blev noget overraskede, da de blev kaldt op til morgensamlingen. Deres tegning var blevet valgt som plakat for Kulturnat 2015 i Løjt. Et godt valg, en meget flot tegning og den passer rigtig godt til årets tema.
Deres inspiration var nemlig også det overordede emne : ”Det vi er sammen om” derfor er det også tegnet en masse børn og voksne som er sammen. På nogle af personerne på tegningen ses der, at de har en form for arbejdspåklædning på.
”Det er fordi, at vi på skolen jo skal have vores miniby, Løjstrup” fortæller de to piger.
Pigerne synes nu også at det er ret sejt, at man vil kunne se deres tegning i hele byen, og at der vil være folk som vil have den på som T-shirt.
”Kulturnat 2015 t-shirten” vil kunne købes på skolen, men også andre steder i byen vil den være til salg. Men kun på selve kulturnatten. Sofie og Maria har selvfølgelig allerede fået deres ”kulturnat 2015 t-shirt” foræret af skoleleder Merete Gissel.
Både Sofie og Maria glæder sig rigtig meget til kulturnatten i Løjt Kirkeby og er ret så stolte af at deres tegning er blevet udvalgt.
kulturnatplakaten
Sofie Terp og Maria Lassen sammen med Løjt Kirkebys skoleleder Merete Gissel som forærer dem kulturnat 2015 t-shirten.