Kulturnat 2015 i Løjt Kirkeby

Den 5. september.
Vejrudsigten var skrækkelig. Men det gik slet ikke så galt som frygtet. Ind imellem var vejret endda rigtig godt bortset fra nogle ret kraftige vindstød.
Og arrangementet forløb flot. Skolen var fyldt med mennesker - elever, forældre og alle vi andre. Og der var gang i den i Løjstrup. Der blev spillet golf og leget både hos den ene og den anden børnehave. Det blev kørt brandbil og lært førstehjælp, og om aftenen var der udsolgt til Løjt Frivillige Brandværns fest i Hallen. På Ældrecenteret blev der spist STORE Hotdogs. Desværre kom der ikke så mange veteranbiler. Det var vejrets skyuld. De gode ejermænd vil ikke have de gamle biler ud hvis vejret er for dårligt og udsigten var ikke for god. Til gengæld var der rigtig mange besøgende hos Galleri Gartagen 12 med gamle biller, hos Asmus Christiansen og hans gamle motorcykler. Peer Klint har fortalt, at selv om han først meldte til få dage før Kulturnatten, så var der rigtig mange forbi for at se gamle Harlyer. Og han var også ude at køre tur med en håndfuld børn.
Hoas Superbrugsen var der der Jazz for alle pengene og en rigtig fin tapas, pølser, øl vin og vand. Efterfølgende kunne man nyde det store Sønderjydske kaffebord i forsamlingshuset.
For nogen sluttede dagen med nedtagning af flag og en stille stund i Kirken.
Vi vil tillade os at sige, at det var en god dag for alle, virksomheder, foreninger, institutioner og os Løjtinger.
Den gamle redaktør og Kulturnat 2015 arrangørerne
Foto: Løjtland.dk, Superbrugsen, Kent Ravn
Vil du se eller gense Kulturnattens hjemmeside, programmet og alle artiklerne? så klik her

Først lidt billeder fra Løjstrup

Og så nogle få billeder fra noget af alt det øvrige der skete i Løjt

Og så var der nogen der sluttede dagen ved kirken