2(2)[1]

2 dage til Wismar Julemarked:

Pris for 2 dage i Wismar, den 28. - 29. november
kr. 1.160,- kr. pr. person
Tillæg for enkeltværelse.

INKL. I PRISEN: Kørsel i supermoderne turistbus med bl.a. toilet, håndvask, køleskab, minikøkken, klimaanlæg, lækre komfortsæder, dvd/cd afspiller m.m.
Buskørsel fra Løjt – Wismar t/r. 1 smurt rundstykke & kaffe på udturen, 1 overnatning inkl. ½ pension og en guidet tur i hyggelige Wismar. Besøg i Neumünster Outlet samt aftensmad på hjemturen. Prisen er incl. moms.

IKKE I PRISEN:
Forplejning ud over det ovenfor anførte, drikkevarer, yderligere entréer, personlige udgifter, forsikringer, eller andet ikke som ovenfor anført, eller på forhånd aftalt.

HOTEL: Hotel Alter Speicher . Bohrstrasse 12 & 12a . D . 23966 Wismar
wismar

Programfor turen:
28/11: Afg. Ca. kl. 08.00 fra Løjt, hvorfra vi sætter kursen mod
Wismar. Vi holder dog pause et passende sted undervejs, hvor der
bliver serveret et rundstykke og en kop kaffe i eller ved bussen – alt
afhængig af vejret.
Ved ankomst til Wismar mødes vi først med vores lokale guide som vil gi´ os en spændende guidet rundvisning i den hyggelige by af ca. 2 timers varighed. Herefter tjekker vi ind på hotellet, hvorfra der er tid på egen hånd til at gå på julemarked. Der serveres aftensmad på hotellet og resten af aftenen kan nu nydes i byen med den hyggelige julebelysning eller på hotellet.

29/11: Efter morgenmad og pakning af bussen er der lige et par timer til at nå det forsømte i Wismar inden vi ca. kl. 13.00 sætter kursen mod Designer Outlet Neumünster, hvor der er mulighed for
at købe designervarer med stor rabat. Her vil I få et par timer på egen hånd til evt. julegaveindkøb eller bare til hygge inden vi kører syd på, hvor vi finder et hyggeligt sted at få aftensmad.
Forventet hjemkomst ca. kl. 20.00