Mad, musik og Perry Stenbäck
Tidspunkt: 29 september, 2017 18:00
Sted: Løjt Forsamlingshus
Arrangør: KOm Sammen i Løjt
Perry Stenbäck & Dekadansorkestern    

Glæd jer til at møde Perry Stenbäck & Dekadansorkestern.


Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og er nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm og parrets to børn.


Hans entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.


Flere gange er han blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.


Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl., og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.


Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.


Mad starter kl. 18:00 - musik kl. 20:00