Så blev det 1. august

og GrilleRiget åbnede. lojtland.dk var på besøg fra morgenstunden af og det nye spisested ser rigtig fint ud. I løbet af dagen og den følgende søndag tror jeg at Gitte og hendes medarbejdere følte, at der blev taget godt imod det nye madsted her ved åbningen. Der var begge dag rigtig travlt - især sidste på dagen.
Tillykke til GrilleRiget og al mulig held og lykke med forretningen.
Foto: lojtland.dk

Grilleriget åbner 1. august

grilleriget
Lojtland.dk har hilst på Gitte og Palle Christensen. De er i fuld gang med at renovere og istandsætte inde og ude i GrilleRiget. Løjts nye spisested.

Det er Gitte der skal stå for den daglige drift af GrilleRiget. Hun vil holde åbent alle ugens dag fra kl. 12:00 - 21:00. Køkkenet lukker dog kl. 20:30
Det kan hun ikke klare selv, så allerede nu er der ansat medarbejdere til at hjælpe hende. Man kan læse mere om GrilleRiget ved at klikke her.

Arbejdet med renovering af lokaler og hus har allerede stået på et stykke tid. Men der er meget arbejde endnu.
Men vi når det siger Palle. Lojtland.dk synes, at det ser rigtig lovende ud. Her bliver hyggeligt.
Gitte og Palle har bl.a. fået fat i gamle lamper fa Løjt skole. Lamperne bliver sat i stand. De gamle smukke borde fra Løjt Møbelfabrik bevares, men skal afslibes og have nye ben. Så er der indkøbt nyt til køkkenet, og der bliver istandsat, malet og gjort rent alle steder.

Ude kommer der ny skiltning, og ny beklædning på bygningen. Terrassen bliver udvidet mod nord så man i vinklen, kan sidde og nyde sin mad, kaffe eller andet med udsigt til Løjts smukke kirke.

Menuer er klar til 1. august. Drikkevarerne er på plads. Ud over fadøl i sæsonen, vil der være et udvalg af diverse sodavand, øl, vin og kaffe/the. GrilleRiget har et traditionel menukort for en grillbar. Men man vil også tilbyde sig som Café med lidt ekstra gode menuer samt naturligvis kaffe og kage. Løjt har ingen Café i dag. Det får vi nu, så fremover kan vi blive i Løjt, når vi får lyst til en tur på Café.

Gitte håber Løjt vil tage godt imod hende og GrilleRiget. 2 måneder om året skal turisterne nok komme. Men vi skal leve af, at løntinger vil spise hos os.
Vi vil gøre os umage. Vi vil kun bruge ærlige råvarer - godt kød og friske grøntsager. Vore gæster skal have en god oplevelse, når de spiser hos GrilleRiget.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang den 1. august - og så smiler Gitte og fortsætter - for så er vi færdige med lokaler, og jeg kan koncentrere mig om at kræse for kunderne.