Værd at bevare Gårde og huse i Løjt Sogn

Torsdag den 11. juni præsenterede Museum Sønderjylland bogen
"Værd at bevare
Gårde og huse i Løjt Sogn"

Arbejdet med bogen er afsluttet og resultatet blev præsenteret.
Orla Madsen, direktør for Museum Sønderjylland, bød velkommen i Løjt Forsamlingshus. Han fortalte om processen med bogen og sagde tak for det arbejde der er lagt i værket.
En særlig tak til husejerne der havde givet tilladelse til at deres huse blev fotograferet mv.
Endelig blev der sagt tak til Michael Jepsen Fonden. Uden støtte herfra havde Museum Sønderjylland ikke kunnet udgive bogen. Samtidig har Michael Jepsen sikret at husejere og -lejere, alle kan få et gratis eksemplar af bogen.

Museum Sønderjylland oplyser i øvrigt følgende

lille bog
Museum Sønderjylland har netop sendt bogen "Værd at bevare. Gårde og huse i Løjt Sogn". Bogen fortæller på 256 velillustrerede om de mange smukke bevaringsværdige bygninger, som Løjt Sogn er så rig på.
De som ejer eller bor i en af de omtalte ejendomme i bogen, har mulighed for at hente et gratis eksemplar på Museum Sønderjylland, ISL, Haderslevvej 45, 6200 Aabenraa. Tlf.: 74 62 58 60. Der er åbent mandag til torsdag kl. 9.00 - 16.00 og fredag kl. 9.00 - 12.00.

Alle andre har mulighed for at købe bogen for 198 kr. hos boghandlerne og museets kiosker. Bogen er velegnet som gave til familie og venner.

Tidligere på dagen var Museum Sønderjylland i "Æ Bach Hus" i Barsmark.
Også her blev bogen præsenteret. Her deltog bl.a. beboere fra Løjt Ældrecenter.