Den gamle redaktør takker af

spejlvendt 66_år_2

Nu har jeg i mere end 7 år passet og plejet lojtland.dk så nu må det være ok, at jeg forlader posten og nyder mit otium.
Det har været en spændende rejse. Det har været sjovt, og ind imellem udfordrende. Og så har jeg lært mange søde og spændende mennesker at kende i løbet af de 7 år.
Tak til alle der har bidraget med en historie, et billede , eller en god snak. Tak til annoncører og foreninger for jeres støtte, unden jer var der slet ikke noget, der hed lojtland.dk.

Det har været en god tid, og det sidste år - 2015 - har været et særdeles godt år. Aldrig har vi haft flere annoncører, aldrig har vi bragt så mange artikler og små spots på forsiden, og aldrig har der været mere i kalenderen.
Men så handler det om holde i tide. Det er tid at lade nye og yngre komme til.
Tak for samarbejdet.
Og en rigtig glædelig jul og et godt og lykkeligt nytår til alle.

Den gamle redaktør.

Lidt praktisk.

66_år
Den gamle redaktør "fratræder" med udgangen af december måned.
Men rent praktisk kan han ikke bare smutte. Han er også kasserer, og regnskabet skal afleveres på generalforsamling mv. Og så beholder han opgaver som webmaster for Pensionistforeningen og Forsamlingshuset.

Men lojtland.dk vil selvfølgelig fortsætte helt uændret, og fortsat udvikle sig.

Skriv til lojtland.dk eller Lojtland Kalenderen hvis du har nyt, vi skal fortælle om.
Vil du hellere ringe, eller har du spørgsmål kan du ringe til Eigil List, tlf: 2762 7300

Til foreningerne. Husk nu at skrive til kalenderen med jeres aktiviteter. Kalenderen er det eneste sted, hvor vi kan samle alle Løjtlands begivenheder.
Men i den travle hverdag kan vi se, at man ind imellem "glemmer kalenderen."

Og har du i øvrigt lyst til at hjælpe lojtland.dk? med billeder og anden formidling, så er du hjertelig velkommen. Du kan skrive til Frivillig banken på Fællesrådets hjemmeside eller du kan skrive direkte til os på lojtland@gmail.com
lojtland.dk