Barsø rundtur

6,5 km
En tur rundt langs kysten er ikke så lang - kun 6,5 km. Men det er en lidt anstrengende tur, fordi man et rigtig langt stykke går på sten. Så turen kræver godt fodtøj, og at man er rask til bens. Men så er det også en dejlig oplevelse. Vi valgte en skøn sensommerdag i september. Det var vindstille. Vi så stort set ikke et menneske på hele turen. Men vi så mange fugle - ænder, lappedykkere, svaner, stære, digesvaler mv.
For at komme til Barsø skal man jo sejle. Så ring til Færgemanden og oplys jeres ønskede afgangstider. Han sejler kun, når der er kunder. Klik her og find sejlplanen, telefonnummer mv.

Vil du vide mere om Barsø, så har øen selvfølgelig sin egen hjemmeside. Klik her

Man kan tage en afstikker til Gyldenbjerg øens højeste punkt. Her er udsigt for alle pengene. Og lige i nærheden finder du en frokosthytte med drikkevand. Gyldenbjerg ligger i den nordlige ende af øen. Du finder yderligere 2 udsigtspunkter. En på øens østside og en længere mod syd. Der er også opsat en vandhane på den sydlige ende af øen.

Gå en tur rundt på øens midte. Du møder gamle fine huse, et galleri, og et Orangeri. I galleriet kan du købe is, og der skal betales entre til Orangeriet. Alle steder mod høflig selvbetjening

Rute kort mv.